Autor: 021.rs

Novi Sad
06.08.2021.
09:17 > 09:36
U Petrovaradinu se večeras od 20 časova organizuje novi protest "Pravda za Ninu".
  • Vuke

    06.08.2021 14:39
    Nije tako jednostavno , ipak ovo nije ubistvo.
    Treba ipak kazniti, al ne dao bog da nekom od nas sud sudi kad javnost , ili novine pritiskaju.
  • ZAMENIK ZAMENIKA

    06.08.2021 14:23
    ako je zamenik tuzioca bio na godisnji gde je bio tuzilac i ostali zamenici zamenika. nigde to na svetu nema, užas. znaci kataklizma pravosuđa
  • NS

    06.08.2021 13:39
    Pisite im krivicne vrse pritisak na sud
  • Istina

    06.08.2021 13:24
    E deda otac devojke nece biti deda kao ni otac devojke koju je mladani mitrovic ubio na pesackom i pri tom brzo vozio osuden na kucni pritvor drugacije bi pricao da je neko tvoj u pitanju osnov svega da je pravda u srbiji slepa pa deda sta sad
  • Pera

    06.08.2021 11:13
    Dobra je ona nova ograda, bar tu vise nece pretrcavati put. Sve se na kraju svodi na kulturu, u koju god sferu da pogledas. Nazalost za vece urbanisticke promene nema volje. Grad je prenatrpan automobilima, umesto da to bude poslednji izbor posle javnog prevoza, bicikla i pesaka. Ugledajmo se na najbolje, Holandija je kad su uvideli da je saobracaj ogromna opasnost pa zivot i da im mladi ginu upotpunosti promenila pravac urbanog razvoja.
  • Pravnik

    06.08.2021 11:12
    Uz svo poštovanje sugrađana koji protestuju, budući da uvek podržavam građanske inicijative, proteste, itd, skrenuo bi pažnju na to da se pritvor određuje samo ako postoje zakonom predviđeni razlozi, i da određivanje pritvora ne znači da će presuda biti pravična, niti neodređivanje pritovora znači da neko neće biti kažnjen ako zaslužuje kaznu. Svrha pritvora je da osumnjičeni ne ponovi delo, ne utiče na svedoke, ne pobegne, itd, ako ne postoje takvi rizici (a ne postoje uvek), pritovor ni ne treba da se odredi.
    Mislim da bi gradjani bolje postupili kada bi zahtevali da mediji prate ovaj slučaj redovno da bi se obezbedilo da osumnjičeni, ako je kriv (važi naravno prezumpcija nevinosti), dobije kaznu koju zaista zaslužuje (ni manju, ni veću od toga).
  • Ovo je

    06.08.2021 10:59
    sjajan
    Ovo je sjajan komentar na protestu "dajte ulicu ako ne prelaz".
    Molim vas, pešaci ako Vas niko nije naučio gledajte levo i desno, ja bar to radim nebitno jel pešački prelaz ili raskrsnica, a van pešačkog i raskrsnice o tome neću ni da raspravljam.
    I zbog čega vršite pritisak na tužilaštvo, nije to ista stvar kao u Beogradu gde se radi o čoveku koji je višestruki prestupnik, nije isto.
  • Brica

    06.08.2021 10:46
    Blok
    Sad ce otac osumljicenog da podnese prijavu protiv sina ....
    Srbija zemlja korupcije.
  • Goran Bern Švajcarsk

    06.08.2021 10:28
    Ministarku Pravde u zatvor
    Lepu smo sliku poslali i Evropi svetu.Lepša nije mogla biti.Zamislite kako je nekom roditelju kada ovo pogleda van Srbije dete zgaženo ubica na slobodi građani PORESKI OBVEZNICI PROTESTUJU a MUP i Ministarstvo Pravde čekaju kolač i kafu da ih neko posluži za platu koju primaju od poreskih obveznika.

    Ministarstvo Pravde i MUP su službenici naroda nije narod njihov službenik.

    To kad postane narodu jasno ležaće u zatvor i Ministar Pravde i Načelnik Novosadske policije umesto okrivljenog.A to će biti vrlo brzo.Samo neka čekaju da se bes naroda i dalje akumulira.Neka čekaju i dalje.

    I neka čekaju svoju pošteno zarađenu platu i policajca,i Ministra Pravde,i sudije i tužioca.I neka ispijaju lagodno svoju kaficu pre nego im krene "radni dan" dok gledaju ove slike ako ih uopšte i gledaju.Ali će zato gledati četiri zida u ćeliji vrlo brzo kad narod krene.Čeka se samo kapisla da pukne.



  • Tajms

    06.08.2021 10:13
    Cafe
    Sta je toliki problem da osumljiceni(njegovom zaslugom)za ubistvo mlade devojke bude bar neko vreme u pritvoru..kakve su to veze i kombinacije dali smo tako korupirana drzava...
  • Deda

    06.08.2021 09:52
    Ne razumem. Traze da se pritvori decko zato sto je ona prelazila ulicu van pesackog prelaza. Prelagis van pesackog prelaza ne pogledas levo desno i posle je drugi kriv. Ako nije vozio brze od 50 tu nema krivice. Jos da blokiraju ulicu. Krajnje je vreme da policija pocne da radi svoj posao i pocne da razbija blokade po ulicama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna